FASHION ICON

Fashion

6 ianuarie 2012

Un  an nou in care trebuie sa lasam ceea ce a trecut in urma, impreuna cu toate momentele neplacute, stresul, momentele grele peste care am trecut cu brio dat fiind ca ne aflam in acest 2012 plini de speranta , ca acest an ne va aduce noi proiecte, noi cunostinte, noi prieteni, noi amintiri , noi realizari, speranta ca anul acesta va fi de mii de ori mai bun decat cel care a trecut iar pentru altii ..speranta unei noi iubiri.
Dar ce faci atunci cand iubirea ta a ramas cu un an in urma? Ce faci cand 2012 nu-ti ofera un nou inceput pe toate planurile, cand 2012 nu-ti ofera siguranta stergerii totale al anului precedent? Da, sunt amintiri , au ramas doar amintirile placute care iti pun un zambet pe fata si te fac sa suspini, si-ti doresti sa se fi inventat masina timpului pentru a savura macar o clipa din ceea ce te-a facut fericita!...amintiri , un trecut , dar totusi au ramas sentimentele care nu pot fi sterse odata cu trecerea in noul an. Stau si ma gandesc acum cat de simplu ar putea fi tot! Cel putin pentru unii..cei care au persoanele iubite aproape dar continua sa se certe din nimicuri, sa fuga fara sa incerce sa-si rezolve neintelegerile, cei care nu reusesc sa lase orgoliul deoparte pentru a-si da seama ca au un lucru bun alaturi!
De ce vrem sa ne complicam viata ? Si uite un raspuns…”pentru ca altfel nu ar mai fi frumos! “ Oare? Nu este oare frumos cand te tine in brate, chiar daca stati si urmariti acelasi film de atatea ori, nu este oare frumos cand te face sa razi din orice prostie, nu este oare frumos cand dupa o zi petrecuta cu el , ai siguranta zilei de maine ? Nu este oare frumos cand ai o zi proasta sa stii ca este singura persoana care iti va fi alaturi si te va face sa uiti ? Este…si este atat de simplu! Este atat de simplu sa ai un lucru bun langa tine si sa-ti dai seama de asta! Trebuie doar sa stii exact ce vrei in adancul sufletului tau, iar el trebuie sa-ti cunoasca sufletul chiar si atunci cand tu incepi sa-ti pierzi echilibrul!
De ce cearta,orgoliu,egoism,ura cand poate fi iubire,bucurie,loialitate,duiosenie,alintare? Trebuie sa fie munca de echipa pentru ca sunteti doi chiar si atunci cand lucrurile devin grele, chiar si atunci cand crezi ca nu mai poti si nu mai vrei, trebuie sa-ti aduci aminte de ce l-ai ales, de ce te-a ales , sa comunicati si sa va iertati ! …pentru ca nimic nu e mai dureros decat o iubire uitata, pierduta, lasata purtata de vant , in ideea ca timpul le va rezolva pe toate. Se poate, dar de ce sa lasi timpul sa decida cand poti face ceva acum ? De ce sa lasi sa treaca anii crezand ca o sa se rezolve de la sine ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu