FASHION ICON

Fashion

26 februarie 2007

Snails,come back!



Ma intrebam..?!Oare noi,hmm..viata noastra este plina de coborasuri si ridicari spectaculoase doar pentru ca asa trebuie sa fie,pentru ca cineva ne`a trasat un anumit drum initiatic de la care nu trebuie sa ne abatem(si logic daca ar fi asa,nu am putea) sau totul se petrece din initiativa noastra?Poti sa`ti controlezi trairile,in asa fel incat sa fii cat mai putin dezamagit?Normal si firesc in viata unui om este nevoie si de esecuri si de realizari..dar oare nu chiar noi!! ne incapatanam sa fie asa?Nu reusim sa ne bucuram de o viata, singura viata pe care o avem deoarece facem din nimic,o totala valmaseala si din aceasta cauza nu observam ca avem pentru ce trai o viata,pentru ce sa ne traim viata..Lucruri simple,lucruri pe care multi oameni le ignora,nu le dau suficienta importanta,pe care altii le absoarba pana la "ultima picatura".Ar trebui sa ne bucuram ca in fiecare zi rasare un soare,ca avem lumina si nu traim in bezna totala,ar trebui sa ne bucuram de fiecare secunda pe care o petrecem alaturi de cei dragi si sa nu ne mai imaginam ca viata nu are nici un sens,doar pentru ca cutare nu m`a bagat in seama,sau cutare nu se uita la mine(lucruri banale)de care ne legam probabil fara sa vrem.Concret,ne place sa suferim,sa ne plangem de mila,sa ne inchipuim ca "noi" suntem acei care spunem"Numai mie mi se poate intampla". Ne agatam de obicei de lucruri care nu ni se potrivesc,dar de care suntem convinsi ca acel ceva e pentru "noi",cand de fapt ceea ce e pentru tine se afla in alta parte si e bine pus deoparte.
...
Vreau sa dorm.E abia luni..
Au plecat,si`au parasit casa crezand ca o sa gaseasca ceva mai bun.Asa e si omul,tanjeste totmereu dupa ceva mai bun si asa o sa fie mereu.

4 comentarii:

  1. Asa e. Dar noi trebuie sa ne plangem si sa trecem prin toate intamplarile care ne fac viata,sau o anumita perioada trista, pentru ca in felul asta capatam experienta. Daca nu ne-am mai plange, daca ne-am bucura de lucrurile marunte pe care le avem neconditionat, am fi toti fericiti, n-am mai fi oameni "normali". Deci trebuie. In plus, daca am fi mereu fericiti, ne-am obisnui cu starea asta si n-am mai aprecia-o!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,dar si asa..multi nu apreciaza fericirea.Pentru ca multi au parte de fericire si pana la urma toti o sa avem,intr`un fel sau altul:)

    RăspundețiȘtergere
  3. ...cu ce anume ce s-a intamplat?
    ia adresa mea de mail de la profil, si da mi un add, ca i cam stresant sa discutam prin comentari

    RăspundețiȘtergere
  4. liviu_tic@yahoo.com
    nu mai o sa scriu...cel putin o perioada...cat m am hotarat sa mi traiesc viata doar pt mine...

    RăspundețiȘtergere